• Venus Apartman a Diósgyőri Várnál

  Venus Apartman a Diósgyőri Várnál

  Ezt megnézem
 • Tokaji Vendégházak 12 főnek

  Tokaji Vendégházak 12 főnek

  3 különálló vendégház 12 főnek

  Megnézem
 • Diósgyőri Vár

  Diósgyőri Vár

 • Szállás kedvező áron

  Szállás kedvező áron

  Megnézem
 • Barlangfürdő

  Barlangfürdő

 • Flamingo Apartman

  Flamingo Apartman

  7 fős szállás a város szívében a miskolci Rózsa-dombon

  Szállásfoglalás
 • Romantika

  Romantika

  Élj szenvedéllyel!

  Akarom

Élmények

Vice Beach Hejő-tó Vizisport Centrum

Vice Beach Hejő-tó Vizisport Centrum

Wakeboard!
Jún.1-től tanuló órákat tartunk a pályán. Hétköznap 10-00-től 12-00-ig, szombat vasárnap 09.00-től 11.00-ig tart az oktatás. A tanuló óra ára hétköznap 4 500 Ft, hétvégén 5 500 Ft, ezért minden felszerelést biztosítunk, nincs bérleti díj. A tanuló órát az ország legtapasztaltabb wakeboard és vízisí oktatója, Jelisztratov Szergej tartja.

http://www.hejo-to.hu/

Avalon Park

Avalon Park

562 méteres Gokart pálya + Maya Játszórpark

https://avalonpark.hu/elmenyek

Bükki Csillagda - Érdekel a csillagászat?

Bükki Csillagda - Érdekel a csillagászat?

A répáshutai helyszín Közép-Európa legmodernebb csillagászati létesítménye.
A Nap biztonságos megfigyelésére is alkalmas világszínvonalú távcső, megtapogatható meteoritok, különleges VR utazások és egy csillagászati témájú tanösvény is várja a látogatókat Répáshután.
A Bükki Csillagda egy komplex csillagászati és természetismereti látogatóközpont, amely a tudomány, az élmény, valamint az interakció hármasával, pedagógiai eszközök segítségével törekszik az ismeretek átadására. Ezt a törekvést segíti a Közép-Európában páratlan élményt nyújtó ötven férőhelyes planetárium.

https://www.bukkicsillagda.hu/

Lillafüredi Libegőpark

Lillafüredi Libegőpark

A Bükk hegység csodáira nyújt gyönyörű kilátást a magasból a Lillafüredi Libegő, mely a lillafüredi üdülőövezetből szállítja az utasokat Jávorhegyre, Bükkszentkereszt irányába. A kötélpályás felvonó amellett hogy környezetbarát, csendes és biztonságos, igazi turisztikai kuriózum is, hiszen útvonalán feltárul előttünk a régió számos Natura 2000 védelem alatt álló természeti szépsége is.

Az új drótkötélpályás felvonó 333 méterről indul és a 606 méter magasan fekvő hegyi állomásra szállítja az utasokat 1080 méter hosszan. Egyszerre több mint 180 ember gyönyörködhet a tájban a 16-18 perces menetidő alatt. A hegyállomástól Bükkszentkereszt távolsága 2,2 km.

https://libegopark.hu/

Lillafüredi Sport-és Kalandpark

https://dvtkpark.hu/

Miskolc Gokart Aréna

A Miskolc Gokart Aréna egész évben várja a száguldozni vágyókat a József Attila utcában. A 495 méteres pálya kilenc kanyarral rendelkezik. A helyszínen a legkisebbek is kipróbálhatják magukat a versenyzésben. A Gokart Arena jelenleg kétfajta gokartot biztosít a vendégek számára: az egyik a közepes, a másik a nagy gokart.

Kalandtúra Park Miskolctapolca

Miskolctapolcán a csónakázó tó közelében, az erdő fái között található Magyarország legnagyobb természetes környezetbe épített kalandparkja

Miskolci Állatkert- és Kultúrpark

Miskolci Állatkert- és Kultúrpark

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark hazánk legrégebbi állattartó helyén helyezkedik el, az erdőkkel borított Csanyik-völgyben. A területen már 1355-ben is királyi vadaskertről emlékeznek meg a történetírások.

Az állatkertben minden földrészről megtekinthetőek állatok. Ázsiát többek között a tigris és a perzsa leopárd, a teve és a rhesus-majom, a sokszínű Afrikát a szurikáták, a huszármajmok és a gerezák; Dél-Amerikát sok más mellett a karmosmajom, a tatu és a pekari, míg Észak-Amerikát a mosómedvék és a kúszósülök képviselik, de van kenguru, emu és kacagójancsi is Ausztráliából, hogy minden földrész „megelevenedjen” a Miskolci Állatkertben.

A Bükk-hegység egykori és jelenleg vadon élő lakói közül a barnamedvéket, bölényeket és vadmacskákat tekinthetünk meg.

Az állatkertben elhelyezkedő tanösvények a gyermekek számára segítik a természet megismerését. A tanösvényen haladva találhatunk rá a 9 méter magas magaslesre és a 32 méter hosszú völgyhídra.

A kertben naponta tartanak látványetetéseket, amelyek menetrendjét a pénztárban kaphatják meg. Az állatkertben állatsimogató is működik. A helyszín egész évben látogatható.

https://miskolczoo.hu/

Hejőmenti Lovaspark

A lovardában hagyományos lovas oktatást, valamint táborokat szoktak rendezni.

http://www.hejomentilovaspark.hu/

Csónakázás a lillafüredi Hámori-tavon

Csodamalom Bábszínház

Két és fél évtizedes fennállása óta a klasszikus meseirodalom darabjai mellett magyar népmeséket és kortárs hazai, illetve külföldi szerzők műveit játszotta és játssza a társulat, a bábos szakma legkiválóbb rendezőinek, tervezőinek irányítása alatt. Miskolcon és környékén lép fel a társulat, de a fővárosban és más megyékben is szívesen látott vendég a Csodamalom.

Miskolci Jégpálya

Miskolci Városi Kalandpark

A Miskolc Városi Kalandpark a Miskolci Egyetemváros mellett fekvő kalandpark, mely tavasztól őszig várja a látogatókat attrakcióival. A parkban felnőtteknek és gyerekeknek szánt kötélpálya, mászópályák járhatóak végig.

Miskolctapolca Bobpálya

A Miskolctapolca Barlangfürdő és a csónakázó tó szomszédságában a hegyoldalon, az erdő fái között fut végig a Miskolctapolcai bobpálya. A hó nélküli szánkózás érzését bárki kipróbálhatja a 800 méter hosszú és 54 méteres szintkülönbséget megtevő pályán. A járművek 42 km/órás sebességgel száguldhatnak maximálisan. A balesetmentességet az automatikus fékrendszer garantálja.

http://mibob.hu/

Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltetők:

Balázsné Tóth Enikő

Balázs Sándorné (Katalin)

Balázs Gábor

Székhely: 
3535 Miskolc, Előhegy u. 68


Szálláshely szolgáltató adóazonosító száma:
54875393-1-25

54875441-1-25

Telefon:
+36/30-9430-791 (HU, ENG)

+36/30-22-99-394 (HU, DE, ENG) (Viber, WhatsApp)

E-mail:

miskolciapartman@gmail.com

Szállásfoglalás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

Venus Apartman
NTAK regisztrációs számhoz tartozó adószám: 54875441-1-25 NTAK regisztrációs szám: MA20002640
Tokaji Apartman
NTAK regisztrációs számhoz tartozó adószám: 54875441-1-25 NTAK regisztrációs szám: MA20002650
Flamingo Apartman
NTAK regisztrációs számhoz tartozó adószám: 54875393-1-25 NTAK regisztrációs szám: MA20002659