• Venus Apartman a Diósgyőri Várnál

  Venus Apartman a Diósgyőri Várnál

  Ezt megnézem
 • Tokaji Vendégházak 12 főnek

  Tokaji Vendégházak 12 főnek

  3 különálló vendégház 12 főnek

  Megnézem
 • Diósgyőri Vár

  Diósgyőri Vár

 • Szállás kedvező áron

  Szállás kedvező áron

  Megnézem
 • Barlangfürdő

  Barlangfürdő

 • Flamingo Apartman

  Flamingo Apartman

  7 fős szállás a város szívében a miskolci Rózsa-dombon

  Szállásfoglalás
 • Romantika

  Romantika

  Élj szenvedéllyel!

  Akarom

Kirándulóhelyek

Edelényi Kastélysziget

Edelényi Kastélysziget

Az edelényi L’Huillier–Coburg-kastély méreteit tekintve Magyarország hetedik legnagyobb kastélya.
1716-ban kezdték el építeni, és 1730-ban fejeződtek be a munkálatok.

Bővebben:

https://www.miskolciapartmanok.hu/edelenyi-kastelysziget/

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Ha Miskolcon járunk, érdemes egy napra ellátogatni Mezőkövesdre gyógyulás, vagy kikapcsolódás céljából. Mezőkövesd a Mátra-Bükk kiemelt üdülőkörzetéhez tartozik. A bükkaljai táj szépsége nemcsak a külföldi hanem a belföldi turistákat is ámulatba ejti. Mezőkövesd főbb természeti adottságai a gyógyvize, standfürdője, és a jó levegője.
Az országban egyedül itt találkozhatsz Matyókkal :), itt készül a híres Matyó hímzés, itt festik a Matyó tojást, és itt sütik a legfinomabb pipícset.

https://m.youtube.com/watch?v=rrnrzRyGyLI

Szilvásvárad, Szalajka-Völgy

Szilvásvárad, Szalajka-Völgy

Magyarország egyik legkedveltebb kiránduló helye Szilvásvárad. Számos természeti látnivalóját gyalogosan, kerékpárral vagy a híres erdei kisvonattal is felfedezhetjük.
A Bükk hegység egyik legnagyobb vízhozamú karsztforrása található itt. Páratlan természeti jelenség tárul elénk, ahogy a forrás kristálytiszta vize a barlangjáraton keresztül a felszínre tör. A Szalajka-völgy egyik legfontosabb geológiai kincse a Fátyol-vízeséstől nem messze helyezkedik el, mely vízesés hazánk egyik legszebb természeti jelensége. A 17 méteres vízesés kiemelkedő természetvédelmi értéket képvisel.

http://www.szilvasvarad.hu/szalajka-volgy-tura

Aggteleki Cseppkőbarlang

Aggteleki Cseppkőbarlang

Az Aggteleki-karszt barlangjait az UNESCO Világörökség Bizottsága 1995-ben a Világörökség részévé nyilvánította.

Cseppkő a Baradla-barlangban
A Világörökség Egyezmény kimondja, hogy erre a címre csak a legkiemelkedőbb, minél sértetlenebb természeti értékek pályázhatnak, amelyek megőrzése biztosítható.

A Nemzeti Park két barlangja is világrekorder: a Szlovákiába is átnyúló, zömmel Magyarország területén elhelyezkedő, 25 kilométeres kiterjedésű Baradla–Domica-barlangrendszer a mérsékelt égöv leghosszabb aktív patakos barlangja, az 503 méteres tengerszint feletti magasságban elhelyezkedő Szilicei-jégbarlang pedig a világ legalacsonyabban fekvő jégbarlangja.

Boldogkői Vár

Boldogkői Vár

Boldogkőváralja Miskolctól 52 km-re található kis község, ahol megtekinthetjük a várat, mely a tatárjárás után épült. Nyaranta színes programok várják a látogatókat.
Az országban egyedülálló módon a várban üzemelő étterem szerves része Boldogkő várának, mely az egykor – a kurucok által kézzel kivájt – istálló funkciót betöltő alagút falai között lett kialakítva.

http://castrumboldua.hu/

Egerszalók - Sóhegy

Egerszalók - Sóhegy

Miskolctól 88 km távolságra elhelyezkedő Egerszalók kiváló kiránduló- és fürdőhely. A község az egri történelmi borvidék része, több száz hektáron termesztik a világhírű Egri Bikavér alapanyagait és még egyéb szőlőfajtákat (zenitet, leánykát, muskotályt,olaszrizlinget, cserszegi fűszerest).
Az egerszalókihoz hasonló sódomb csak Törökországban és az Amerikai Egyesült Államokban, a Yellowstone Nemzeti Parkban található.

Rudabányai bányató

Rudabányai bányató

Miskolctól 37 km-re található Rudabánya.
A Rudabányai tó hossza 300 méter, szélessége 80 méter, legnagyobb mélysége pedig megközelíti a 60 métert, így ezzel hazánk legmélyebb állóvizeként tartják nyilván.

Felsőtárkány

Felsőtárkány

Felsőtárkány a gyönyörű panorámát kedvelők és a túrázni vágyók egyik kedvelt helye. Területének nagy része a Bükki Nemzeti Parkhoz tartozik, mely rendkívül változatos növény- és állatvilággal rendelkezik.
Miskolctól 50 km-re található.

Füzéri Vár

Füzéri Vár

Miskolctól 92 km-re található a Füzéri Vár, mely egy vulkanikus eredetű hegyen áll.
A vár az Észak-magyarországi-középhegységben, a Zempléni Tájvédelmi Körzetben található.

http://fuzervara.hu/

Szépasszony-völgy

Szépasszony-völgy

Miskolctól 68 km távolságra található Szépasszony-völgy Eger legnagyobb kiterjedésű, összefüggő borpincés területe. A ma közel 200 pincét számláló Szépasszony-völgy az elmúlt évszázadokban szorosan összekapcsolódott az egri borok hírnevével.

Bogácsi Termálfürdő

Bogácsi Termálfürdő

Miskolctól 51 km-re található a Bogácsi termálfürdő, ahol 500 méter mélyről tör fel a 76°c-os kénes gyógyvíz, mely főként a mozgásszervi és keringési problémák megelőzésére és kezelésére ajánlott.

Szinpetri - a világ legnagyobb könyve

Szinpetri - a világ legnagyobb könyve

A világ legnagyobb könyve 4,18 méter hosszú, 3,77 méter széles és 1 420 kilogrammot nyom. 26 szakember dolgozott a könyv előállításán.

Vizsoly

Vizsoly

Miskolctól 53 km-re található Vizsoly, ahol az első magyar nyelvű Biblia született

Bálvány

Bálvány

A Bükk-fennsíkon, Bánkútról a szépséges Huta-réten át kapaszkodhatunk fel az Istállós-kőre, majd a bájos Káposztáskert-lápán keresztül, a Faktor-rét érintésével térhetünk vissza Bánkútra, ahonnan még a Bükk legmagasabban álló kilátójából, a Bálvány csúcsán épült Petőfi-kilátótoronyból is körülnézünk.

A Bálvány (956 m) tetején álló, 1948-ban átadott, 2003-ban felújított, 25 m magas, kissé kaotikusnak tűnő vasszerkezetű kilátótoronyhoz. A panoráma megkapó, látjuk a Bükk-fennsík nagy részét, a hegységen túli dombságokat, szép időben a Mátra, a Karancs is feltűnik a horizonton.

Öregtó Nyékládháza

Öregtó Nyékládháza

6 éven aluli, továbbá úszni nem tudó 14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kíséretében fürödhetnek a szabad vizekben. Az úszni nem tudó gyermekeknek mindenféleképp, de a jól úszóknak is célszerű a mentőmellény vagy a mentőgallér használata.

zip`s plázs Mályi

zip`s plázs Mályi

Országosan is kuriózum jött létre a zip’s Plázs – Mályival. A pont klasszikusan szeretett tóparti strandvilág és a mai változatos craft sörélmény itt párban kaphatók. Ráadás: kortárs igényű strand- vagy extra szolgáltatások és feltunningolt strandkaják. "Kocsmaturista"

https://kocsmaturista.hu/2021/06/19/zips-plazs-malyi-reform-tostrand-craft-sorrel-es-mai-extrakkal/#

Megosztás

Kapcsolat

Üzemeltetők:

Balázsné Tóth Enikő

Balázs Sándorné (Katalin)

Balázs Gábor

Székhely: 
3535 Miskolc, Előhegy u. 68


Szálláshely szolgáltató adóazonosító száma:
54875393-1-25

54875441-1-25

Telefon:
+36/30-9430-791 (HU, ENG)

+36/30-22-99-394 (HU, DE, ENG) (Viber, WhatsApp)

E-mail:

miskolciapartman@gmail.com

Szállásfoglalás:
Hétfő-Vasárnap-ig: 
8.00 - 20.00

Venus Apartman
NTAK regisztrációs számhoz tartozó adószám: 54875441-1-25 NTAK regisztrációs szám: MA20002640
Tokaji Apartman
NTAK regisztrációs számhoz tartozó adószám: 54875441-1-25 NTAK regisztrációs szám: MA20002650
Flamingo Apartman
NTAK regisztrációs számhoz tartozó adószám: 54875393-1-25 NTAK regisztrációs szám: MA20002659